Mycket sen sist!

OJ OJ OJ, nu va det länge sen sist här alltså! Vet inte riktgt vart jag ska börja skriva!!

Men jag börjar med att jag va och körde säsongs premiären i Hammarby backen, och efter det så har jag varit endel i väsjö oxå, senast nu i söndags, och innan det i torsdags då det va lift som snurrade, sjukt skönt att slippa gå upp!!!
Tävlade även i Söndags i väsjö, det gick skit bra i 2 timmar på alla tränings åk, och sen på första tävlings åket så ramlade jag!!!  INTE KUL!!!!!!!!!! och sen gick det åt helvete i andra åket oxå för att jag hade ont! helvete!

Och nu över till den lilla roliga biten! Igår (måndag) Så var jag hos bröderna Davies (Adam&Evan) och byggde kick landnig, förutom att jag hade ont överallt så va det rätt kul.

Det började med att jag va trött efter skolan, så en frontflipp fick heta antiloop för en vanlig loop gör man bakåt, då måste frammåt bli antiloop! Och Evan är en liten tjok korv som är lat, han skrek att nån skulle hämta en planka, när den ligger en 1m ifrån han! och han svarar på det "ofta jag orkar sträcka mig efter den", och inte nog med att han är lat, han är dålig på att köra skottkärra, han fasnade med den i en kanske 5cm djup grop när han skulle ta fart för att komma upp på landnigen (sämst alla skratta åt han) Samt att lille Fille är en sopa som inte vet hur man sopar, men sopan är bättre än Evan iaf, Sen tog Adam över sopandet då gick sopkvasten av, Rest In Peace sopkvasten! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0