shoppade idag!

tjena, va hos R.Wallner idag och shoppade lite delar, dock så tog han med sig fel styre, så jag måste åka till han en gång till! men men, vad ska man göra!? jo bara vara glad att det e sjukt bra priser!
R.Wallner är ju då Sponsrad av "Da Bomb Racing" så han har mycket Da Bomb saker! Där av att det är sjukt bra priser på saker han vill bli av med!

Dagen inköp, ett stycke Da Bomb Fuse styrstam!

 

Kostar 369kr från crc (chainreactincycles.com) Fick den helt ny för 150kr av R.Wallner!! Tack Tack!
Kommer bild på styret sen när jag hämtat det!

OJ! Glömt och skriva, men nu är det dags igen!

Mycket har hänt sen sist! Johan har skaffat en Da bomb projectile, den är mycket fin! Grusan har en fint dh spår, som Johan visade mig! helt okej spår, har även varit i väsjö och kört dh både med Jocke och mathias! Mathias är sjukt snabb, och duktig... Han lär även ut, till mig som är lite rookie på dh. senast jag var där i söndags va det mycket snö och is i spåret, men man är väl inte kvinna så att det va bara på den jävlen! och innan det så var det jävligt bra väder där!

En bild från gången jag var där med Mathias! bilden tagen av Adam!


Båda bilderna är tagna ur gamla spåret!

Grusan!

Jag och Adam va i grusan och körde lite... rättelse, jag körde han fota lite. här kommer en bild från dagen!
helt ok bild, dock in zomad av mig då jag va liten på bilden!


En bra början på det nya året!

tjena, året börjar förvånadsvärt bra! det är alltid kul! har köpt en ny cykel nu, en sinttesi eller vad den nu heter, det är skit ball, vat och prövkörde den idag i Ryssviken/Hellas skogen, somm ligger typ vid Finntorp centrum i Nacka! skit skojj Dh spår, inte överdrivet svåra, men det va ju en utmaning tills man lärde sig, men men, det va kul. Han oxå ramla en ggn idag, så har även hunnit provramla hojjen, inga större skador, eller faktum, inga alls!  banan började med en brant/stenparti, sendan till enbart stenparti, å sen va det en massa platt så man fick trampa, sen kom det några små bulor, och sen va det lite svårare igen med en liten "kulle" och sedan en brant på 40cm med skarp högersväng, sen va det lite enklare igen tills man kom till ett stort stenparti i en brant in i "lavinen" samt några små kurvor sen va banan slut, skit kul va det! va och åkte i ca 2½ timme, fick skjuss av mamma, det va najjs... så slapp man åka bög pendel!

Har även prövat den gula Monster energy, den smaka skummt, dock inte älckligt, den va drickbar, men orginalet e bäst! sitter även coh lyssnar på system of a down! jag vet itne varför, men jag har inte lyssnat på dom på ett tag nu!

Hoppas ni får ett bra "hojj" år, då mitt började bra, men kan dock vända på en ggn om det så vill!!

Hojja på!!


//Danne

RSS 2.0