Cykloteket

Morrsning,

Drog in till cykloteket idag med hojjen, skulle in på servis, men man måste boka tid där. för drop in servisen får MAX ta 15 minuter, Men dom skruva iaf ihop min glappande baksving (tack och lov) men ska boka tid nån ggn och lämna in den för justering av växlar.
Emmpan hängde me som moraliskt stöd.

Och sen har jag cyklat massoe undet lovet, jätte kul, mer detaljer kommer sen, ska sova nu ;)

Hojja på!!

// Puss, Danne ;)

street i måndags

tjena,

I måndags drog jag å boysen ut på en street runda i stan, det va tjoknice dock jobbigt då jag gled omkring på min dh hojj, och dom andra på bmx, så jag hade det mycket svårare, men det va endå kul, och det va länge sen det jag cyklade street.
Finns inte så mycket att tillägga, typ... inte vad jag vet, förutom, att det ska typ regna imorrn så jag kan inte cykla. emo som fan över det, kanske drar på mig regn kläder å drar ut iaf... får se, nån som vill hänka me?

Hojja på!!

//Danne

Äntligen race- Dock kan jag inte köra

Det va ju då äntligen race i hellas, LÄNGTAT som fan efter det... Dock så kan jag inte kör just det hära racet, då jag ska på middag hor farmor på Söndag också, that´s suck´s, men men, inte mycket att göra åt saken, får vänta å se om det blir ett till race där, det hoppas jag verkligen!

Men annars har veckan varit bra, funderade starkt på att gå ut och köra lite bmx idag också i det fina soliga vädret, men sängen övertalade mig med att sova istället, och sen så orkar jag inte meka hojj just nu/idag, kanske blir en runda senare, måste dock köra chainless då kedjan är för kort för att sätta tillbaka på den gamla hojjen då jag även bytt iväg Yoghurten, mot en dirt ram, men den funkade inte så jätte bra. så jag funderar på att byta tillbaka, då jag även saknar joggin att bara glida omkring på och dra en liten 180 då och då!

Hojja på!!

//Danne 

RSS 2.0