GOD JUL, OCH GOTT NYTT ÅR!

FY vad året har gått fort, kommer ihåg mycket kul som hänt, bland anant att jag kört mellan slingan i skogås, "EN SLUSSEN" är skapad, besökte Gulsippan bikepark första ggn under året, en helskön park med en skön kick samt box, Stuvsta dirten, en (eller igentligen 2) kick(ar), som har stora sköna barklandninar! Fadder byn, ja... finns inte så mycket att säga, förutom nästa år ska jag plocka boxfan, kicken, helt okej. dirten skulle kunna vara bättre shapad, bmx banan, som är otroligt rolig, på både fs bmx och ht! bowlesen i björns trädgård hel kul ställe där man lärde känna team CP, älvsjö bmx bana, ett skit kul ställe om man bara vill "hoppa" utan överdrivna tricks med mera! Har varit mycket street under sommaren som varit inne i stockholm stad, bland annat kungsträdgården, medborgarplattsen, lekplats vid s:t eriksplan! Får massa tips på vart jag varit iår över sms (tack adam) har även varit i kista skatepark samt kista dirten, Davidssonsberget (dh ställe i h-lund) sist men absolut inte minst så har jag varit i Alebacken i Götebrog och tävlat i dh, även en av dom bättre ställerna jag besökt!!
Nu låter det som att jag säger adjö för evigt, men nej nej,  tackar bara för ett helt klart super år innom cyklingen som har rusat fram med turbo frat! TACK!!

Och när jag endå håller på så vill jag säga GOD JUL alla!


Finns väl inte så mycket att till lägga, förutom att jag hoppas alla får håra paket, mycket fina cykel delar, och såklart god julmat!

Dissar hojja på denna gång, och skriver istället....

GOR JUL!!

//Danne

new wold disorder9 - never enough

Tjena!

Satt å kollade på nwd9 på youtube (new wold disorder) sjukt bra!! dock finns inte hela med, men jag håller på att ladda ner hela nu!! ska bli sjukt kul å kolla på hela! lite olaglit jag vet! men den e såå jävla bra!!! DAAH bli galen hoppas iaf på att det ska gå fort å ladda ner den!

New Wold Disorder9 <3 <3

Hojja på!!

//Danne

PS: har kommit till 5% nu :D kommer ta ca 3-4 timmar till (kommer DÖ) .DS

Fryshuset!

tjena, Imorrn ska jag å Ewan till frys å köra lite bmx, det kommer bli kul, har inte kört bmx på typ 2-3 veckor nu. kommer troligtvis att vara skit varmt där, som vanligt, och säkert fult me sk8are som tur är flyttar dom sig när vi på bmx kommer!

Venne fan när vi ska åka, men Ewan ska ringa å väcka mig nån ggn efter kl 11 -.-'' inte kul, men nån ggn måste man ju komma iväg!!
Har även varit me Nico idag, det va kul, även om inte det har med cyklar att göra! juste, hon stog å frös när hon vänta på bussen, så jag fick värma hennes rumpa!

Hojjar på!!

//Danne

Och nu va Tomte DH över för iår

tjena, efter att ha varit nere i Götet i 2dar å kört downhill så har jag upptäkt att det mycket roligare än vanlig mtb, dock så körde jag på en vanlig mtb, men jag fick provköra Mathias Intense M3, sjukt kul va det!
kom 3a i min klass (HT herrar) fick ett styre, det va snällt, då jag behövde ett nytt !

Tilllägger en bild på mig från ett av åken, vet inte om det va första eller andra


Just det partiet i banan va det enklaste, då det varken va mycket lera eller sten, men det va kul! för där gick det å köra lite fortare!

Får se om det kommer upp något mer att skriva om, det va ju ett tag sen jag skev här!

Hojja på!!

//Danne

Tomte DH!!
Jag (Danne) ska åka ner till GBG för att gå/tävla i tomte Dh, alltså downhill, det ska bli sjukt kul :D Håller på att lösa det med delar å lite sånt till hojjen, hoppas att det går vägen!!

Här kommer bild på hojjen jag ska tävla med!! om jag nu hinner fixa allt !lite ghetto!! men det funkar!

En till Yogurt, Denna gång Max´s
En lång spec list blir det inte på denna hojj, då jag inte kan något om denna hojj! Men det lilla jag vet, vet jag iaf!!

Det är en Fit slim sadel- 150gram, den lättaste räls sadeln på marknaden!! och sen tror jag att det är teckna usa vevar på denna oxå!!


Hojja på!!

//Danne

Adam´s Eastern!!
Allt är orginal typ... kan inte nån speclist på Adam´s hojj men endå... allt e org


Hojja på!!

//Danne

Reklam igen då!

Lite reklam för KCK- Katrineholms Cyklande Kompisar, Lärde känna Lukas, och Simon för snart ett år sedan i Fadder byn, och nu är dom betydligt måna flera än när vi träffade dom, nu är dom

Lukas ,Nicklas, Max, Simon Wille, Shinkan, Jesper och Hampus... Det är ett sjukt kul gäng att köra med, dom levererar mycket tricks mm.
Vet ine riktigt vad dom kör på för hojjar nu... Men jag kan skriva mer om dom senare.

Vad trevligt, nu va det lite mer reklam skrivet på sidan, är rätt stolt över sidan, då den går framåt.

Hojja på!!

//Danne


Nu kommer min hojj! En Yogurt
Ram, Yogurt 2005 lackad till helt grön

Gaffel, 69 race
styre, Wtp Helium
stam, No name
Styrlager, Fsa

hjul,
Bak, haro org
däck, kenda något

fram, Gt org
däck, K-rad

vev parti, teckna usa (custom lackade vevarmsbultar)
pedaler, wellgo

sadel, Odyssey
stolpt, Gt
Gripps, Edwin dela rosa
kesja, KMC rosa
peg, Gt


vikt, kanske 11.kg, vet inte!

//Danne

Reklam

Ska göra lite reklam för våra kära vänner,  team CP, som står Cykland Puckon. Det är ett "brevid team" till SMF, med väligt goda vänner, som heter Carl, Johan och Lilla Kyckligen aka Danny. 3 Helt skujka snubbar från Huddinge, dock så bor Johan i kärtorp. Men ändå, vi lärde känna dom när vi var och cyklade vid Björns Trädgård. Efter det så började vi cykla mer och mer med varandra, och nu cyklar vi redelbundet med varandra,

Då jag inte orkar lägga upp bilder på deras hojjar nu, så kan jag ju iaf skriva vad dom kör på, Carl kör på en Subrosa bmx, enbart ramen som är stock, skit fin är den! johan kör på en Scott Yz något, har fått höra lite skvallar om att han ska köpa en Spank Tweet tweet ram, kommer bli ett bra bygge! kycklig kör på en bmx, varken jag eller Carl kommer ihåg vad den heter, men det är något på T eller C, vi är inte helt säkra, så jag åter kommer med mer info om den hojjen.

Vad mer kan jag skriva om dessa pojkar, finns inte så mycket att tillägga. Som jag kommer på nu! försöker få tag i bilder på deras hojjar så fort jag kan!!


Hojja på!!


//Danne


Hur vi kom till?!

Lite om hur "teamet" SMF kom till. Det började med att Jag, Adam och en vän som heter Lukas Graff, va och cyklade på Älvsjö bmx, det komiska är att han "graffar" också, och på den tiden (år 2006) så anväde han "RMF" som signatur. Och så klyftig som man va så kom man på " Rotan Mother Fucker" och av det så blev det SMF, för Sollentuna Mother Fucker. Detta när jag kom på att använda Sollentuna Mother Fucker var runt 2007. Och det var inget mer med det, tills, Vi kallade oss "SMF". Då vi alla bor i Sollentuna.
Efter det har vi bara kört, inget mer med det, bytt cyklar till och från, som vanligt, men så satt jag å läste på cykel forumet www.swebikers.se och såg att fler och fler skaffade "team" bloggar där dom la ut filmer, bilder, människor, allt mellan himmer och jord som hade med deras "team" att göra, så jag (Danne) fick idén att skaffa en blogg till vårat team också, som då fick heta smfbmx, eftersom att vi ett tag kallade oss SMF och alla har bmx, då fick det bli smfbmx. Som då består av mig (Danne), Adam, Ewan och Max...

Nu vet ni lite mer om hur vi "kom" till, tackar för mig denna gång, kommer säkert att komma upp något mera senare! nu ligger i alla fall Ewan´s hojj uppe, vilket jag är stolt över att jag fick arslet ur vagn och la upp den. Ska ta en bild på min hojj snarast! för den är haft ner plockad, för att lite lack jobb skulle göras för att få bort det cromade på ramen! Har tjatat på Max att han ska ta en bild på sin, han ska bara orka få ut hojjen från förådet, vilket kan ta tid, Adam har jag inte pratat med idag, men jag ska få han att ta en bild han med, skickar att sms me det samma.

Hojja på!!

/Danne

Förste man ut, Ewan´s WTP trust


Spec:
Ram: We The People Trust 20,6 TT Mid BB

Gaffel: WTP Heliuml

Styre: United Squad bars 8" rise
Styrstam: Flybikes 2oo8 Stem

Vevparti: Flybikes V2
Drev: Profile Imperial 28T
Pedaler: Primo Stricker Sealed


Hjul: F/B
nav: Salt sealed mini
Fälg: Supra Sigma Light
Däck: KHE Mac Dirt2


Nav: Salt Sealed Mini 10T Driver
Fälg: Supra Sigma Light
Däck: KHE Mac street 1.5


Sadel: Macneil Superlight pivotal
Stolpe: Animal Slammed


Broms (Ej på bild):
Vajer: Nokon Teflon brakecable :cool:
Hantag: Oddyssey Monolever Medium
Bromsarmar: Salt Pro
Belägg: Heatsink Pro pads :cool:


Vikt: ca 10


Ny Blogg!

En ny blogg. 
Vad innerbär då SMFBMX.blogg? Jo, det är Sollentuna Mother Fucker- BMX.... lite mer OM bloggen. Denna blogg skapades för att vara en Bmx blogg, åt alla i SMF, som då är Danne (jag), Adam, Ewan och Max. Här kommer det upp bilder på hojjar, nya delar, biler/filmer, samt lite mer om folket som är med i SMF. Kommer att skriva så ofta jag kan, dock inte helt säkert att jag kommer att skriva varje dag, men jag ska försöka! ska oxå försöka få tag i bilder på allas hojjar, så att bilder kan komma upp här!
Tror att det va allt för denna gång!

Hojja på!!

//Danne

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0